BKZS - Belgische Klub voor Zwitserse Sennenhonden

Erkende rasclub voor Appenzeller, Berner, Entlebucher en Grote Zwitserse Sennenhond - K.K.U.S.H. nr 720

×

Fout

Fout bij het laden van de menu's: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND falang_content.published=1 AND falang_content.reference_id IN(101,219,108' at line 4

Doel

Voor de echte hondenkenners behoren de vier Zwitserse Sennenhondenrassen tot de edelstenen van de hondenfok. De Appenzeller, de Berner en Entlebucher en de Grote Zwitser zijn door hun schoonheid en karakter prachtige familiehonden. Nochtans is de hondenaankoop een zaak van vertrouwen. Wie zich een Sennenhond wil aanschaffen denkt best driemaal na en zal zich best goed informeren over: HET RAS, DE FOKKER, EN VOORAL OVER DE VERENIGING DIE DE BELANGEN VAN DEZE RASSEN BEHARTIGT. De BELGISCHE KLUB VOOR ZWITSERSE SENNENHONDEN (BKZS) is sinds 1979 de enige club die de belangen van de vier rassen in België ter harte neemt. BKZS zet er zich voor in opdat iedere hondenvriend zich een gezonde, karaktervolle Sennenhond zou kunnen aanschaffen. De BELGISCHE KLUB VOOR ZWITSERSE SENNENHONDEN (BKZS) is de enige door de KKUSH (Koninklijke Kynologische Unie Sint-Hubertus) en de FCI (Federation Cynologique Internationale) erkende vereniging die de belangen van de vier rassen in België vertegenwoordigt. Onze vereniging heeft niet alleen tot doel de liefhebbers van de vier rassen met elkaar in contact te brengen, maar ze verzamelt eveneens zoveel mogelijk informatie om het ras te verbeteren, te beschermen en eveneens te promoten.

Het lidmaatschap geeft recht op het driemaandelijks clubblad, met ledennieuws, tentoonstellingsuitslagen, dek- en geboorteberichten, onderzoek op HD, maar ook met artikels over de specifieke voeding, opvoeding, ziektes en verzorging van de Sennenhonden. In onze lezersrubriek kan ieder zijn vreugde, verdriet en grieven kwijt. Ook heeft de vereniging voor de eventuele toekomstige bezitters van een Sennetje een dienst ter beschikking, "Pupbemiddeling" genoemd, die fokkers en liefhebbers met elkaar in contact brengt.

Regelmatig wordt u op de hoogte gebracht van de activiteiten, zoals de CAC tentoonstellingen, wandelingen, vergaderingen, selectiedagen, jonge hondenbijeenkomsten, enz., waarop u dan ook wordt uitgenodigd.

Wenst u lid te worden van onze club, vul dan ons online aanvraagformulier in of download het formulier en verstuur het via de post naar de ledenadministratie.

Afdrukken E-mail

FaLang translation system by Faboba