Mosselwandeling (20/10/2018)

Graag willen we jullie uitnodigen voor onze jaarlijkse mosselwandeling. Deze werd in 2015 nieuw leven ingeblazen en sindsdien veranderde er elk jaar iets. Dit jaar zetten we deze trend verder. Na een zoektocht hebben we ervoor gekozen om voor deze editie naar het mooie Raversijde (Oostende) te trekken. Hier mogen de honden loslopen op het strand. We behouden de optie om voor een kleine of een grote toer te kiezen. De grote wandeling bedraagt zo’n 8,5 km en gaat via het strand tot in Middelkerke en via de duinen terug. De pups en oudere honden trekken iets eerder de duinen in en kunnen bovendien genieten van een langere pauze. Zij zullen ongeveer 4,5km wandelen. Als naar gewoonte wordt er tijdens de pauze een drankje aangeboden door de club. De honden worden niet vergeten: een heerlijke Euro-Premium snack zal worden uitgedeeld. Om de voormiddag leuk af te sluiten, zullen we samen mosselen gaan eten. Een nieuwe locatie impliceert vanzelfsprekend een nieuwe eetgelegenheid. Maar net zoals bij de voorgaande wandelingen, kunnen we rekenen op een aparte zaal. Ideaal dus voor wie nog niet vaak met zijn hond(en) gaan eten is. In deze zaal kunnen maximaal 40 personen, snel reserveren & betalen is dus de boodschap.

Afspraak: op het strand, aan de kruising van de Zeelaan en de Zeedijk om 10u. Wees op tijd, want het vertrek is voorzien om 10u15.

Eten: in bierrestaurant “Heerlijk Oostende” kan u genieten van soep en mosselen natuur (1.2kg) met frietjes aan 26euro pp. Voor de niet-liefhebbers van mosselen worden er varkenswangetjes voorzien (gelieve dit te melden bij inschrijving). Wie nadien nog plaats heeft voor een dessert, kan dit de dag zelf kiezen.

Inschrijven voor de wandeling en/of het eten bij Karolien op karolien@bkzs.net

Gelieve het bedrag van de maaltijd(en) te betalen voor 10/10/2018 op BE72 6528 2313 5416 zodat uw reservering definitief is. Drank en een eventueel dessert worden ter plaatse, individueel, afgerekend.

 

Met dank aan